Team Houben Racing

Even voorstellen, wij zijn Thijmen en Mees Houben, beide racen we voor het team van GKS Lemmens Power. Wij zijn in 2019 gaan karten als een hobby samen met papa, quality time. Dit deden we bij Karting Genk, dit ging steeds beter en we mochten meerijden in het team van GKS Lemmens Power. In april 2019 reden onze eerste BMC wedstrijd, wat was dat geweldig ! 

Zonder onze ouders Kim en Nico Houben was dit natuurlijk niet mogelijk geworden, mama zorgt elke keer weer voor de inwendige mens, maar ook dat onze kleding gewassen en weer fris is, ook brengt en haalt zij ons als papa niet in de gelegenheid hiervoor is. Papa zorgt dat alle randzaken geregeld worden en gaat bijna altijd mee naar de baan. Zo hebben zij er samen voor gezorgd dat wij deze sport kunnen beoefenen, want het is geen hobby meer. Wie we zeker ook niet mogen vergeten is onze grootste fan ons zusje Elsa, haar eerste vraag als we thuis komen en er geen livestream beschikbaar was is dan ook altijd "Heb je gewonnen ?".

De investering in een eigen bus waarmee Houben Racing wedstrijden en trainingen kunnen bezoeken, blijkt dan ook een goede zet en is zelfs inmiddels al vervangen door een iets ruimere. De kartbanen zijn immers niet naast de deur, daarnaast heb je voor al dat onderhoud ook heel wat gereedschap, materiaal en reserveonderdelen nodig en een koelkast en oven waren ook geen overbodige luxe.

Aangezien het steeds professioneler is geworden en steeds meer tijd ging kosten hebben papa en mama de hulp ingeschakeld van twee teams en die helpen ons ook met de beste strategie gedurende de wedstrijden. 

Waar wij allemaal zijn om te racen en hoe we het daar doen, kun je vinden in de de agenda en terug lezen in onze eigen blog!

Rijders

#105

Thijmen Houben

Leeftijd:16 jaar

Huidige klasse:Rotax JuniorMax

Gewonnen:0x

Poles:0x

Podiums:1x

Meer over Thijmen
Thijmen Houben
#8

Mees Houben

Leeftijd:15 jaar

Huidige klasse:OK

Gewonnen:9x

Poles:9x

Podiums:22x

Meer over Mees
Mees Houben