>IAME Benelux Round 4<Br>Genk (België)<br>20 t/m 22 augustus 2021
08-09-2021

IAME Benelux Round 4
Genk (België)
20 t/m 22 augustus 2021

Ja, wat zal ik zeggen? Wij zouden deze race niet rijden, maar omdat papa de week ervoor op Genk rondliep en het hem begon te kriebelen besloten toch te gaan rijden last minute. Sophie zou voor mij en een andere rijder sleutelen samen met een oude bekende monteur Charno. Dit betekende wel dat ik zelf ook serieus mee moest helpen. Na 4 weken geen wedstrijd gereden te hebben, is het ook wel lekker om weer te racen.

Op zondag had ik twee trainingssessies, deze verliepen prima. Dat is denk ik ook het woord van de dag, prima. Niet super goed, niet slecht! Race 1, van P7 naar P11. Het was een race met veel duw en trek werk ik zat nog niet lekker in mn ritme, maar ondanks dat wil ik wel altijd winnen. Race 2 kon ik wel weer het een en ander herstellen en reed ik naar P5 dit op eigen kracht en voelde erg goed! In de finale gestreden voor wat ik waard ben maar de snelheid was niet voldoende, resultaat P8. Al met al had ik wel een goed gevoel over dit weekend. Zonder te trainen meedoen en overall P8 !

Met dit goede gevoel kijk ik vooruit naar aankomend weekend NK 4-takt Assen, laat maar komen ik zit weer in mn ritme !

Speciaal wil ik PDB Racing Team en Nick bedanken voor het snelle schakelen, zodat ik deze race kon rijden !